МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020 ГОДИНА-153

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020 ГОДИНА

2020-01-07

1. ЧАНТИ ЗА 2020 ГОДИНА

Пазете вещите си сигурни и здрави със супер стилна чанта за кръста. Независимо дали е в стил на месинджър чанта или нещо малко и спретнато през кръста, това са чудесен начин да обезопасите нещата си и да изглеждате модерно. Това е чудесен начин да разчупите визията си по практичен начин.

 

2. ЦВЕТНИ РИЗИ С ЯКА

Почувствайте летния бриз в стилна риза с яка. Те са лесен начин да изглеждате в час с тенденциите за 2020 година и да направите истинско изявление. Можете да изберете да ги носите със смел принт или семпла в плътен цвят. Тези ризи изглеждат изключително готини в ярки нюанси като жълто, синьо или зелено. Допълнете външния вид с чино панталон и слънчеви очила и ще носите стила със себе си през цялото лято 2020.

 

3. ЛЕНЕНИ БЕРМУДИ И ПАНТАЛОНИ

Постигнете върховното ежедневно усещане в чифт ленени бермуди или панталони. Това е чудесен начин да запазите комфорта си през топлите дни. Независимо дали предпочитате смел цвят или класическите за лятото бежово и бяло, не можете да сбъркате с тази тенденция за 2020 година. Допълнете този външен вид с ленена риза с по-свободна кройка или ленено сако.

 

4. ЗАБЕЛЕЖИМИ КОСТЮМИ

Тазгодишните тенденции предвещават много лъскави абитуриентски балове, изпълнени с цветни жакардени шарки и металик оттенъци. Момчетата трудно бягат от класиката, но понякога е нужно да се впуснат в най-новите тенденции ако искат да бъдат забелязани. Тенденциите за 2020 година предлагат комбинации от черен панталон и цветно сако, с папийонка от същия принт на сакото. Ако избягвате ярките цветове, също може да изпъкнете със смокинг в сив металик, с вталена конструкция, която да подчертава фигурата ви. 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв

  153.99 лв