Тенденция за абитуриентски костюм през 2020 година-152

Тенденция за абитуриентски костюм през 2020 година

2019-12-24

Костюмите са отново важна част от мъжкото облекло, но с по-съвременен стил, тъй като дизайнерите ги съчетават с кецове, поло или тениски.

Абитуриентският сезон 2020 бързо наближава. Ако ще присъствате на бала през предстоящата година, никога не е рано да започнете да мечтаете за перфектния мъжки костюм! Има много горещи тенденции за новия сезон през 2020 година, с които трябва да сте наясно, ако искате да изглеждате модерни за този специален повод.

През 2020 г. можете да очаквате да видите по-малко от традиционния черно-бял абитуриентски смокинг, който е стандартът от 1800-те. Днешните младежи търсят костюм, който могат да носят повече от веднъж и да изразяват собственото си чувство за стил и индивидуалност. Това може да се види във всичко - от смели шарки и цветове до облицовки на якета и детайли на ревера. 

Това са някои от най-големите тенденции за абитуриентските костюми, които можете да очаквате да видите през 2020 г.:

Вталени абитуриентски костюми
Мъжете, които следват модните тенденции през 2020 г. ще облекат по-вталени костюми с по-къси сака и изразен силует. Въпреки че торбестите костюми от 80-те години все още не са изчезнали от модния подиум, повечето младежи залагат на костюми, които изразяват повече фигурата им. Може също да забележите, че панталоните са станали по-къси. През лятото този стил се носи без чорапи, което показва малко глезена, докато забавните и цветни чорапи добавят индивидуалност.

Повече цвят и шарки
През последните години черният или сив смокинг се превърна в популярен вариант, но дори това стана малко скучно в сравнение с пъстрите тонове, които можете да очаквате да видите през 2020 г. Много мъже също ще изберат смели шарени костюми, които разполагат с груби ивици и смес от текстури.

Персонализирани детайли
Съвременните баладжии не искат просто да извадят смокинг от багажника. Те търсят персонализирани детайли по костюма си, за да направят деня си още по-специален. Повечето мъже избират бродерии, които изобразяват първите букви от имената им или съчетават своите аксесоари (вратовръзка, папийонка, кърпичка) с цвета на роклята на своята дама. 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв