Абитуриентски костюм, смокинг или блейзър за бал 2020 -155

Абитуриентски костюм, смокинг или блейзър за бал 2020

2020-01-10

Официален класически костюм
Класическият костюм е визия, която е идеална, ако искате да изглеждате елегантен на балната си вечер. Костюмът ви може да бъде от 2 или 3 части (сако, панталон и жилетката ), в  какъвто цвят и кройка подхождат на фигурата ви.

Черен смокинг
Специалното в един смокинг са сатенените ревери, които превръщат класическият костюм в изтънчена церемониална визия. Смокингът традиционно се комбинира с бяла риза, черна папийонка и официални обувки в черен лак. . Такъв тип костюм ще направи абитуриентската ви визия подходяща за специален повод, който ще помните цял живот.

Блейзър
Интересният блейзър или сако може незабавно да трансформира съчетанието ви от риза и дънки в абитуриентско облекло. Обикновено се предлагат в по-смела гама от цветове от стандартното сако. 

От луксозни мъжки костюми с модерни цветове и принтове до мъжки класически костюми, тип смокинги с ревери от сатен и вталени кройки. Тези и още много други визии ще можете да намерите в магазините на MONNI от началото на февруари.КОСТЮМ DELUXE

499.00 лв

Купи

Елегантен костюм, който е подходящ за официални събития. Сакото се закопчава едноредно на две копчта със свален ревер. Акцентът е в контрастния жакарден ревер и капачетата на двата странични джоба. Платът е 97% луксозна италиянска вълна с 3% еластан, който придава изключително удобство и позволява на кройката да бъде вталена. Панталонът е с вталена кройка и е от същата материя.КОСТЮМ CEREMONY

499.00 лв

Купи

Официален Костюм Ceremony подходящ за официални събития. Изработен от 97% вълна и 3% еластан. Платът е от луксозна италиянска вълна, който придава изключителна визия. Панталонът е с вталена кройка и е от италиянска еластична вълна. Закопчава се с едно копче. Два странични джоба и три вътрешни. Сакото е с шал яка.
КОСТЮМ PREMIUM P1666

499.00 лв

Купи

Вечната класика никога не излиза от мода и може да сте сигурни, че ще изглеждате добре. Независимо с какво  е облечена дамата ви, класическите костюми са бърз и сигурен избор за успех.  Сакото е вталено, ушито с раменни вати и има класическият италиански силует. Моделът е изработен от италиански плат в черно с поцент еластан за максимален комфорт.

 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв