Зимното мъжко палто през есен-зима 2019/2020-147

Зимното мъжко палто през есен-зима 2019/2020

2019-12-12

Зимното мъжко палто е дреха, която може да ви помогне да издържите студа, вятъра и снега или дъжда. То трябва да съдържа дебела изолация, така че тялото ви да остане топло дори когато не е в движение.

През студените сезони не правете компромис със собствения си комфорт, за да изпъкнете със стил, когато можете да имате и двете с мъжките вълнени палта от MONNI. Облечете се с вълнено палто и костюм за съвършена бизнес визия или разнообразете ежедневната си визия от панталон и пуловер с по-нестандартно палто от линия Тренд.

MONNI е единствената българска марка от високо ниво, която предлага палта от 100% вълна на достъпни цени. Усетете комфорта на меката вълна, която ще ви предпази от мразовитите дни, като същевременно ще запази стилната ви визия.

Колекцията Есен-Зима на MONNI представят няколко модела палта, които подхождат на различни стилови предпочитания спрямо цвят, плат и модел. Основните кройки през този сезон на мъжките палта са вталена, стандартна, едноредна или двуредна. Кройките стандартно са прави модели, с дължина малко над коляно.  Цветовите варианти са съобразени с модните тенденции през 2019 - 2020 и са в по-тъмната гама, за да подхождат на есенно-зимния сезон и да са лесно съчетаеми с други облекла. Класическите мъжки палта са в основните цветове: черно, тъмносиньо, тъмносиво, и сиво. Мъжете, които обичат да изпъкват със стил, могат да разнообразят зимния си гардероб с палто от камилска вълна, бяло, бордо, тъмнозелено, или различни видове принт каре.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв

  153.99 лв