Какво искат жените от един мъж?-121

Какво искат жените от един мъж?

2019-05-07

Какво искат жените от един мъж?


Жените наистина не искат много от мъжете. Всъщност има само три неща – три качества, които тя търси в партньора си. Въпреки, че  съвкупността от тези качества може да бъде трудно откриваме сред мъжете, те са лесно постижими и всеки човек е способен да ги постигне. Затова прочетете внимателно следващите отправни точки и помислете как да усъвършенствате себе си пред нежния пол.


1. ЧЕСТНОСТ - НО НЕ ПРЕКАЛЕНА


Повечето жени държат мъжете им да са откровени по важните въпроси, които засягат и двамата. Една дама иска да бъде важна част от живота на партньора си - всъщност най-важната част. Тя иска да знае за събитията и емоциите, които се случват в живота му, и иска той да има доверие в нея. 

От друга страна, тя не иска истината при всички обстоятелства. Бруталната честност не е желана. Ако попита нещо относно външността си, тя трябва непременно да изглежда страхотно и красива в очите ви. Фактът, че е качила 15 килограма, не трябва да я притеснява, защото пък новата й прическа я кара да изглежда дори по-сладка. 


2. СИЛА- ПСИХИЧЕСКА И ФИЗИЧЕСКА


Никоя жена не иска физическа слабост - тя е против нейната природа. Това не означава, че тя няма да се задоволи с фигура, различна от тази на Херкулес, но трябва да компенсирате с перфектно облекло. Един стилен мъжки костюм може да промени изцяло харизмата ви. Добрата визия допринася за цялостното ви излъчване и присъствие.  Всяка жена иска да почувства, че е спечелила мъж, който има вкус и класа. 

Освен това, един мъжки костюм допринася и за психическата нагласа на мъжете, като ги прави по-самоуверени и амбициозни.  Жените винаги ще бъдат привлечени от по-силните мъже, които държат контрола в ръцете си. 
 


3. СИГУРНОСТ - ФИНАНСОВA И ФИЗИЧЕСКА


Не е нужно да сте милионер и да носите мъжки костюм постоянно. Е, за някои жени може да се наложи да бъдете точно такъв, но се надяваме, че ще намерите такава, която се възхищава на качествата, необходими за превръщането ви в милионер. Накарайте я да се чувства сигурна в съвместния ви живот като не подценявате себе си и се стремите към по-високи летви в работата си.

Не забравяйте, че нейната физическа безопасност също зависи от вас. Всяка жена има нужда мъжът до нея да я предпазва от всякакви физически наранявания. Дори заплатата ви да не е много висока, можете да я накарате да се чувства обичана, здрава, спокойна и оценена.