Какво искат жените от един мъж?-121

Какво искат жените от един мъж?

2019-05-07

Какво искат жените от един мъж?


Жените наистина не искат много от мъжете. Всъщност има само три неща – три качества, които тя търси в партньора си. Въпреки, че  съвкупността от тези качества може да бъде трудно откриваме сред мъжете, те са лесно постижими и всеки човек е способен да ги постигне. Затова прочетете внимателно следващите отправни точки и помислете как да усъвършенствате себе си пред нежния пол.


1. ЧЕСТНОСТ - НО НЕ ПРЕКАЛЕНА


Повечето жени държат мъжете им да са откровени по важните въпроси, които засягат и двамата. Една дама иска да бъде важна част от живота на партньора си - всъщност най-важната част. Тя иска да знае за събитията и емоциите, които се случват в живота му, и иска той да има доверие в нея. 

От друга страна, тя не иска истината при всички обстоятелства. Бруталната честност не е желана. Ако попита нещо относно външността си, тя трябва непременно да изглежда страхотно и красива в очите ви. Фактът, че е качила 15 килограма, не трябва да я притеснява, защото пък новата й прическа я кара да изглежда дори по-сладка. 


2. СИЛА- ПСИХИЧЕСКА И ФИЗИЧЕСКА


Никоя жена не иска физическа слабост - тя е против нейната природа. Това не означава, че тя няма да се задоволи с фигура, различна от тази на Херкулес, но трябва да компенсирате с перфектно облекло. Един стилен мъжки костюм може да промени изцяло харизмата ви. Добрата визия допринася за цялостното ви излъчване и присъствие.  Всяка жена иска да почувства, че е спечелила мъж, който има вкус и класа. 

Освен това, един мъжки костюм допринася и за психическата нагласа на мъжете, като ги прави по-самоуверени и амбициозни.  Жените винаги ще бъдат привлечени от по-силните мъже, които държат контрола в ръцете си. 
 


3. СИГУРНОСТ - ФИНАНСОВA И ФИЗИЧЕСКА


Не е нужно да сте милионер и да носите мъжки костюм постоянно. Е, за някои жени може да се наложи да бъдете точно такъв, но се надяваме, че ще намерите такава, която се възхищава на качествата, необходими за превръщането ви в милионер. Накарайте я да се чувства сигурна в съвместния ви живот като не подценявате себе си и се стремите към по-високи летви в работата си.

Не забравяйте, че нейната физическа безопасност също зависи от вас. Всяка жена има нужда мъжът до нея да я предпазва от всякакви физически наранявания. Дори заплатата ви да не е много висока, можете да я накарате да се чувства обичана, здрава, спокойна и оценена. 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко сако Ladrillos

  Мъжко сако Ladrillos

  199.00 лв

  119.40 лв

 • Палто Тренд Деним и Борг

  Палто Тренд Деним и Борг

  199.00 лв

  99.50 лв

 • Вталено мъжко сако

  Вталено мъжко сако

  199.00 лв

  119.40 лв

 • Сако с петурина

  Сако с петурина

  199.00 лв

  119.40 лв

 • Палто с вталена конструкция

  Палто с вталена конструкция

  249.00 лв

  199.20 лв

 • Палто каре

  Палто каре

  249.00 лв

  199.20 лв

 • САКО blue shades

  САКО blue shades

  199.00 лв

  59.70 лв

 • Сако shades of tile

  Сако shades of tile

  199.00 лв

  59.70 лв

 • СУИТШЪРТ CAUTION

  СУИТШЪРТ CAUTION

  99.00 лв

  29.70 лв

 • Кожено яке Be Modern

  Кожено яке Be Modern

  149.00 лв

  74.50 лв

 • Спортно елегантен панталон

  Спортно елегантен панталон

  79.00 лв

  39.50 лв

 • Памучен пуловер Crew

  Памучен пуловер Crew

  59.00 лв

  47.20 лв

 • Мъжки пуловер CrewNeck

  Мъжки пуловер CrewNeck

  59.00 лв

  47.20 лв

Препоръчани статии

Абитуриентски костюм, смокинг или блейзър за бал 2020

Абитуриентски костюм, смокинг или блейзър за бал 2020

Официален класически костюм Класическият костюм е визия, която е идеална, ако искате да изглеждате елегантен на балната си вечер. Костюмът ви може ...

Футболистът Станислав Иванов получи приз в костюм MONNI

Футболистът Станислав Иванов получи приз в костюм MONNI

MONNI е един от основните мъжки бранда, които обличат младите български таланти в категория певци, футболисти, актьори и водещи.   Станис ...

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020 ГОДИНА

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020 ГОДИНА

1. ЧАНТИ ЗА 2020 ГОДИНА Пазете вещите си сигурни и здрави със супер стилна чанта за кръста. Независимо дали е в стил на месинджър чанта или нещо м ...