Най-често срещаните стилове на панталони за мъже-145

Най-често срещаните стилове на панталони за мъже

2019-12-05

MONNI представя голямо разнообразие от стилове на панталони за мъже, от чиноси до спортни долнища, които подхождат на различни поводи. Независимо дали се отправяте към офиса или отивате на първа среща, трябва да знаете какви панталони да носите и как да ги оформите.


Панталоните на MONNI се разделят на две основни категории – официални елегантни панталони и ежедневни. Ето някои от най-често срещаните стилове на панталони, които трябва да имате предвид за вашия гардероб.

1. Чинос панталони

Този тип панталони са лесни за комбинация и изглеждат страхотно с каквото и да ги облечете. MONNI предлага стандартни кройки панталони чино в гама от цветове, като черен, сив, тъмносин, брик и кафяв. За дните, в които е прекалено горещо да носите вълнени панталони, памучните чиноси предлагат лесна и класическа алтернатива, без да изглеждате твърде небрежни. Ако се отправяте към събитие, което изисква да се обличате по-официално, изберете по-тъмни цветове като тъмносин, сив или черен. Ако обаче просто планирате да се мотаете с приятели или отивате в кварталното заведение, чифт брик, или кафяв стандартен панталон е чудесен вариант да съчетаете безброй тоалети.

 

2. Официални панталони Slim-Fit

Елегантните панталони на MONNI се предлагат като част от костюм или самостоятелно. Те са с вталена кройка, която следва линията на тялото и показва съвременна визия на елегантност и стил. Материята на такъв класически панталон е еластична и удобна за носене, което осигурява свобода на движение и комфорт дори когато сте с официалните си дрехи. Независимо дали е костюм или отделно сако с панталони, те са най-добрият начин да постигнете класическа визия. Тъмните цветове като черно, антрацит или тъмносин са традиционна опция за офис среда или полу-формално събитие.


3. Панталони Тренд

Панталоните на MONNI от линия Тренд са ежедневни в две основни кройки - стандартна „Regular Fit“ и вталена „Slim Fit“. Интересното в този тип мъжки панталони е, че имат изключителни за сезона детайли, които отразяват настоящите модни тенденции – външни джобове, ленти, декоративни шевове, ципове, копчета, брандирани детайли. Цветовата гама в тази линия са по-разнообразни и бягат от класическите нюанси, за да покажат стил в младежки дух. 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв