3 Мъжки правила за бизнес стил, които гарантират успех-150

3 Мъжки правила за бизнес стил, които гарантират успех

2019-12-17

10-neshta-1
Когато сте готови да изградите своя професионален гардероб, има три прости правила, които винаги трябва да имате предвид. Тези правила за стил ще ви помогнат всеки път да изпълнявате своя бизнес облик с клас и елегантност.

Правило 1: Трябва да се грижите за себе си

Когато мъжът не се интересува от външния си вид, това веднага става очевидно. В бизнес средата някой, който не се интересува от външния си вид, може да се възприема като човек, който не се интересува от работата си, кариерата си или хората, с които работи.

Ако искате да бъдете взети сериозно в офиса, трябва да покажете, че най-вече се интересувате от своя собствен външен вид.

Хората около вас ще гледат как се обличате и ще формират мнението им за това кой сте или поне за хората, които не Ви познават много добре. Ако искате да спечелите уважението на колегите си, трябва да започнете с професионалното си бизнес облекло.

Правило 2: Инвестирайте във вечни дрехи с най-доброто качество, което можете да си позволите

Бизнес дрехите, които купувате днес, може да останат с вас години наред. Това важи особено за вашите костюми и обувки. Затова отделете време да изберете дрехи, които са класически, след това инвестирайте в най-високото качество, което можете да си позволите.

Въпреки че офис дрескодът продължава да се развива, класическите стилове и вечните модни обклекла за мъже ще останат същите.

Съвет на експерта: вашите дрехи трябва да могат да се комбинират лесно, така че да можете да създавате множество погледи с едни и същи дрехи. Същият костюм, само че носен с различна комбинации от ризи и вратовръзки, може да създаде много различни визии.

suveti-1-5

Правило 3: Знайте какво може да сгънете в гардероба си и какво трябва винаги да бъде на закачалка

Вашите ризи, якета и панталон трябва да бъдат винаги окачени на закачалка. 

За якетата си, използвайте изключително широки закачалки за по-дебело рамо, за да предотвратите повреда на самата закачалка. 

Вашите трикотажни дрехи, като тениски, бельо и всичко останало може да бъдат прилежно сгънати. Обърнете специално внимание, когато сгъвате своите трикотажни дрехи, като жилетки и пуловери, за да запазите качеството на тъканта.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв

  153.99 лв