Абитуриентски мъжки костюми 2021 -215

Абитуриентски мъжки костюми 2021

2021-03-05

Нова колекция от абитуриентски, бални и официални костюми, очакват своите почитатели във всички физически магазини, както и онлайн.

Абитуриентската колекция 2021, представлява богато разнообразие от модни тенденции и изобилие от трендове. Представяме ви изключителна селекция от мъжки официални костюми произведени в България.

 

Тази година цветовата палитра на колекцията е удивително разнообразна.  Неангажиращите строго официални цветове за Абитуриентската колекция ви осигурява възможността дори след този неповторим празник да можете отново да облечете избрания костюм на друг повод - сватба, бал или парти. На преден план отново са приоритетните нюанси на синия цвят, в компанията на жакарди, сиви и бордо нюанси.

 

Задължително трябва да отделите внимание на всеки детайл, защото той е от съществено значение за да се чувствате комфортно като истински джентълмени на вашия светъл празник. В новата колекция посветена на абитуриентските облекла за 2021, ще откриете стилни сака и панталони, церемониални мъжки ризи, вратовръзки, папийонки и всичко свързано с облеклото за това важно събитие.

 

Брандът MONNI, отново е помислил за своите клиенти, като дава -20% отстъпка от цената при закупуването на цялостна визия / общо 5 артикула /.

Очакваме ви!

ОФИЦИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ ОТ ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИИ ЦЕРЕМОНИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ С ШАЛ ЯКА СИЛНО ВТАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ В СВЕТЛОСИН ЦВЯТ ЦЕРЕМОНИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ С ШАЛ ЯКА В ТЪМНОСИН ЦВЯТ ОФИЦИАЛЕН ВТАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ В ТЪМНОСИН ЦВЯТ