cereMONNIal collection-191

cereMONNIal collection

2020-03-06

Всички сме чували и сме използвали изразите "Я не ми се церемони!" или "Какво ми се церемониш сега?!", което покрива със смисъл повечето аспекти на новата колекция Пролет-лято 2020 за мъжки дрехи, обувки и аксесоари. Те изпълват с отрицание и дори известен егоизъм, но в реалността красивата и експертна ръчно изгаботена дреха дава увереност и самочувствие на своя собственик. 
Всеки мък, който нови официални костюми се чувства с тях неустоим. Изработката и дизайнът на един мъжки костюм могат да пленят всеки поглед, а защо не и всяко дамско сърце?!

Пролетно-лятната колекция за 2020 година на марката MONNI е вдъхновена от еклектичноста. Тази година MONNI предлага за абитуриентски костюми изпълнени с  екстравагантни визии. Мъжките сака, панталони, ризи, обувки и аксесоари са с лимитирани и неповторими структурни платове и кройки. Best Sellers за 2019 се появяват отново в магазините на марката, поради засилено клиентско желание. В колекция пролет-лято 2020 за мъжка мода ще намерите различни цветови решения като черно сако с жакард в цвят тюркуаз. В новата колекция присъства както изчистена линия в Slim-fit кройка – класически цветове: костюми в синьо и сиво, изчистено, семпло и точно в целта и ярки цветове, като зелено, малиново и абстрактни тропически принтове с листа – графични релефни форми – минимализъм така и облекла с премерени детайли, както се залага на гама тон в тон. 

Освен костюмите нашите дизайнери предлагат на бъдещите студенти облекла в две части - сако и паталон чино, които ще намерите в различни цветове. Елекът от жакард присъства в повечето церемониални кобинации като нова тенденция в модата за 2020 година.
Още една актуална визия, която отразява тенденциите в мъжката мода са големите карета. Ботанически щампи и структурните платове в различни цветове се наблягат в няколко вариации за колекция пролет-лято 2020, които не са само в колекция на марката MONNI, а и Париж, Милано и Лондон.


И не забравяйте, че до 9-ти март можете да спечелите най-предпочитаното и желано сако в историята на марката MONNI - Bat Orchid. Трябва само да ни последвате с Инстаграм профила ни @monni.bg и да тагнете приятел ви в коментар.

МЪЖКИ КОСТЮМ TORO S Мъжки костюм Мъжки костюм Мъжки костюм мъжко сако

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв