Колекция есен-зима 20/21-211

Колекция есен-зима 20/21

2020-12-21

Колекция есен-зима 20/21 на МОННИ се характеризира с концепцията  “MADE IN ITALY”. Това означава, че повечето от нашите платове за този сезон за изцяло италиански и от естествени материи. Концепцията “MADE IN ITALY” символизира качество, иновация и дизайн. Точно тези три елемента са това, което нашия екип се стреми да въплъщава в колекция есен-зима 20/21 и нейното разнообразие от модели и цветове. 

С какво се отличава колекция есен-зима 20/21?
Колекция есен-зима 20/21 съдържа почти изцяло платове произведени в Италия, като повечето от тях са 100% естествени материи. Това символизира качеството на платовете, с които работим, а именно това е едно от наследствата на марката MONNI.

Тази година ние отново обърнахме внимание на детайла и дизайна и го показахме в моделите на нашите дрехи. Може да откриете разнообразие от артикули и асортимент, както и цветове, модели и комбинации. 

Всички тези модели и продукти позволяват те да се комбинират в цялостни сетове, като този процес започва още от самите дизайнери и продължава до нашите консултанти в търговските обекти, които са изключителни професионалисти в правенето на цялостни визии. 

Продуктите от сезон есен-зима 20/21 целят да придават функционалност на тяхното носене, като повечето модели сака и палта се  предлагат с допълнително петурини, които позволяват на дрехата да се използва в най-различни ситуации и случаи. Ние в МОННИ целим да придаваме на дрехите комбинации от възможности за носене на нашите продукти, както в професионално и работна среда, така и в ежедневието.