Дрескод бизнес стил: Вашето ръководство за офис стил-149

Дрескод бизнес стил: Вашето ръководство за офис стил

2019-12-13

Ако обърнете малко внимание на това, което хората носят в офиса, със сигурност ще забележите как бизнес облеклото се е променило през последните години. Бизнес облеклото за мъжете вече е с много по-небрежен стил. Независимо дали става въпрос за интервю, първият ви ден на нова работа или за надграждане на гардероба ви с напредването на кариерата ви, професионалният ви бизнес поглед е отражение на това колко много ви е грижа за кариерата ви. Дрехите ви показват нивото на уважение, което имате към себе си, така че не може да го пренебрегвате в никакъв случай.
Това ръководство за офис облекло за мъже през 2020 г. ще ви помогне да изглеждате по-добре, когато работите. Но по-важното е, че ще ви покаже как да се обличате подходящо и да издигнете кариерата си до нови висоти.
Не ни вярвате? Продължете да четете, за да видите защо.

Професионалния бизнес стил
Нека първо да отбележим едно важно нещо: облеклото за офиса не трябва винаги да е скъпо. Въпреки че може да харчите много пари за луксозен бизнес костюм и да блеснете пред своите колеги, то това не е задължително.
В това ръководство ще видите, че само с няколко добре подбрани артикула, ще можете да изглеждате страхотно независимо от стила на вашия офис.

Имаме 5 основни дрес-кода за мъже:
1. Небрежен стил
2. Спортно елегантен ежедневен стил
3. Бизнес ежедневен стил
4. Бизнес елегантен стил
5. Коктейлно/Клуб облекло

Модерният професионален външен вид на бизнес облеклото
Добре дошли в нашето ръководство за професионален външен вид за 2020 г. за съвременния мъж. Разбихме това ръководство на няколко раздела за да  може да преминете към частта, която е най-важна и интересна за вас.

Какъв е стилът Бизнес елегантен стил?
Бизнес облеклото е лесен за дефиниране. За разлика от спортно елегантния стил или бизнес ежедневния стил, професионалният бизнес дрес-код за мъже има ясен набор от правила и принципи.
Вашият стил трябва да изпраща послание на вашите колеги: вие сте интелигентни, ефективни, амбициозни и готови да увеличите максимално своя потенциал.
Тайната на успешния офис гардероб за мъже е в детайлите. Качеството на кройката и тъканта на вашите костюми. Точната за Вас риза. Довършеност и детайлите на вашите обувки. И колко добре сте успели да го съчетаете по атрактивен и завладяващ начин.
Какво означава професионално бизнес облекло?
Задължително започваме с костюм, риза, вратовръзка и чифт елегантни обувки. Това е лесно нали? След това, можете да започнете да довършвате визията си с аксесоари: колан, часовник и ръкавели.

1. Костюм, който крещи - бизнес стил
Бизнес костюмът е дреха, изработена от една и съща материя и десен. Костюмът е от две части - сако и панталон. Костюм от три части включва сако, панталон и елек под сакото.
Сега ще се съсредоточим върху костюма от две части, тъй като най-често се носи. Костюмът от три части вече е запазен предимно за сватби или много официални поводи.
Всеки пораснал мъж се нуждае от поне един костюм в гардероба си. Ако очаквате да носите бизнес костюм всеки ден за работа, трябва да си купите още два или три различни цвята.
При покупка на първия си костюм може да започнете с тъмен цвят с класическа кройка. При нюанси на синьото е най-гъвкавият цвят, който лесно може да се комбинира с различни ризи и вратовръзки. Вторият ви костюм трябва да тъмен въглен или дори черен, който също много лесно се комбинира с други цветове и може да се носи за по-официални случаи.

2. Риза с яка столче и копчета
Задължителни във Вашият списък са бизнес ризите. Придържайте се към вечната класика, когато избирате мъжка риза. Започнете с няколко класически бели ризи с яка.


3. Добавете изтънченост с вратовръзката си
Вратовръзката е вашият шанс да изразите емоции и индивидуалност чрез вашето бизнес професионално облекло. Цветовете на вратовръзка в определен контекст могат да изразят вашите възгледи и настроения.
В офиса облеклото ще имате нужда от различни вратовръзки, които ще Ви помогат да промените цялостния си външен вид, докато носите един и същ костюм и риза. Морски костюм с бяла риза и вратовръзка на флота ще изглежда много по-различно от същия костюм и риза с ярко оранжева вратовръзка.
Съвет на експерта: възелът на вратовръзката ви винаги трябва да прикрива яката на ризата ви.

4. Внимателно изберете вашите обувки
Последният важен елемент от вашето бизнес облекло са чифт обувки. 

5. Подчертайте вашия бизнес облик с подходящите аксесоари
След като сте избрали подходящ сако, риза и панталон, можете да започнете да добавяте аксесоари, за да изразите допълнително индивидуалност и стил.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв