Модни тенденции през тази есен -131

Модни тенденции през тази есен

2019-09-30

Модните тенденции за сезон есен-зима 2019/20 са ясни  - топли и удобни дрехи. За мъжете, които още не са обновили гардероба си, както и за жените, които помагат на мъжете си да са стилно и добре облечени, ето няколко модни съвета, по които ще познаете модерния мъж в следващите месеци. MONNI специално Ви е приготвил набор от разнообразни спортно-елегантни предложения. В тях присъстват специално и внимателно подбрани официални и ежедневни модни решения от които са палта, якета, сака и панталони.

Кожа

Естествената кожа заема особено почетно място и присъства всеки сезон под различни облекла и аксесоари в мъжкия гардероб. За тази есен може да избирате между бомбър яке или черни класически кожени якета. Прекрасно може да съчетаете кожените дрехи с вълнени и памучни дрехи, но може да добавите дънки с елегантни кожени обувки.

Яке Trend P1676 Яке Trend P1676 Яке Trend P1676


Сако / Костюм

Всички модни къщи могат да потвърдят, че сакото или костюмът са дрехите, които присъстват във всеки един сезон от годината в нашият гардероб. За тази есен може да се спрете на по-топлите модели от вълна и определено трябва да заложите на десен каре, защото той е хитът за есен-зима 2019/20.

Мъжко сако каре Premium Мъжко сако каре Premium  

Палта

Какво по-хубаво може да изберете от едно палто изработено от 100% вълна, което да ви топли през прохладните есенни вечери. За този сезон цветовите гами са светлите нюанси - сиво, различни нюанси на бежовото, карето. Но ако вашите предпочитания са класически, не се притеснявайте да се спрете и на класическото черно палто, което винаги ще Ви направи да изглеждате ослепително. 

Палто каре Палто с вталена конструкция Палто от вълнен италиански плат

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв