КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОСТЮМ ЗА СВАТБА?-228

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОСТЮМ ЗА СВАТБА?

2021-07-26

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОСТЮМ ЗА СВАТБА?

При избора на костюм за сватба, винаги трябва да изглеждате отличително и впечатляващо. В тази статия ще ви покажем как да изглеждате отличително и как да подберете най-добрите съчетания на дрехи и  аксесоари за сватба.

Има няколко неписани правила, които е задължително да спазите:
1) Винаги дължината на ръкавите на ризата трябва да са по-дълги с поне 2 до 2,5 см от дължината на ръкава на сакото.
2) Движенията трябва да са свободни, без да имате притеснения или стягания.

Панталонът за сватба трябва да е в същия цвят, като сакото. Ако не обичате прекалено много slim fit моделите, може спокойно да запожите на класическите панталони regular fit. Той не е твърде стегнат или свободен - идеален е.
 
За допълването на перфектното облекло за сватба, трябва да обърнем внимание и на избора на риза. Задължително трябва да е от дишаща материя. Никога няма да сбъркате ако се спрете на класическа бяла риза или класическа черна риза. Яката да е със столче, особено ако се поставя вратовръзка или пречупена ако сте се спрели на папийонка.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ОБУВКИТЕ?
Цветът на обувките за младоженеца не бива да са ярки, освен ако самото облекло не е такова. Съобразете ги с вратовръзката, кърпичката или папойонката. Естествено най-добрите варианти си остават класически черни обувки от естествена кожа, син или кафяв десен. 


Нека видим кои модни облекла са със сватбени тенденция през 2021.
Костюм тип фрак е модел, съдържащ елегантна английска визия. Сакото е удължено отзад, което го прави перфектен сватбен костюм за висок строен мъж. Фракът създава по-изтънчена, романтична и елегантна визия. Под сакото трябва да изберете бяла риза и вратовръзка.

Мъжко сако за сватба с принт също намират място сред моделите за модерен сватбен костюм. В повечето случаи това са по-скъсени сака, които се комбинират с по-вталени панталони. Комбинирайте ги с черен панталон и ще изглеждате стилно.

За последните няколко години модните къщи дават предлажения да се замени класическата цветова гама костюми (черни, тъмносини) с мъжки костюми в по-ярки цветови гами. Едни от най-грандиозните и в същото време елегантни цветове за мъжки костюм през 2021 са пепел рози цветовете или в по-светло сините нюанси.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв