НА ФОКУС: ОБЛЕКЛОТО НА МЛАДОЖЕНЕЦА-202

НА ФОКУС: ОБЛЕКЛОТО НА МЛАДОЖЕНЕЦА

2020-08-03

НА ФОКУС: ОБЛЕКЛОТО НА МЛАДОЖЕНЕЦА

За организацията, планирането и самата сватба винаги се съсредоточава вниманието върху булката, булчинската рокля и всичко което заобикаля стила на роклята и желанията на булката. Но нека не забравяме,чевъв всяка сватба има още един много важен фактор … естествено младоженеца!


Вашата ватба е събитие за ДВАМА! Костюмът на младоженеца задължително трябва да бъде съобразен с роклята на булката, той трябва да показва класа, стил и високо ниво.

Относно избора на официален мъжки костюм трябва да знаете, че има две основни изисквания – материя и кройка. В най-добрия и сигурен вариант Ви предлагаме да заложете на стилен, класически мъжки костюм. Той ще Ви послужи много добре за напред по най-различни поводи. Но все пак се придържайте и към класата на булченската рокля. Ако булчинската рокля изисква смокинг, то няма как да го замените с обикновен класически мъжки костюм – съобразете се със церемонията на събитието. Ако се придържате към смокинг, то ще е много важно, да споменете в поканите към гостите и дрескод. Така младоженецът няма да се чувства неудобно и няма бъде единствения мъж в смокинг на събитието.

Класическият избор е черен или син костюм, който безпроблемно се съчетава и отива на всяка булчинска рокля. Други много важни елементи, които свързват тоалетите на младоженците са детайлите – цветовез,материи и аксесоари. Ризата, вратовръзката или папийонката, обувките и бутониерата. Мъжкият сватбен тоалет може и да изглежда, но никога и никак не е прост избор. Посъветвайте се с нашите консултанти за да бъде всичко обмислено и изпипано до последен детайл.

Друг важен фактур при избора на сватбен костюм е мястото на церемонията – в църква, на брега на морето, в планината, в ресторант или в изискана зала… Например смокингът ще бъде съвсем на място в стилово издържана пищна церемония в изискана зала, а ленения костюм е напълно подходящ за сватба на плажа, ресторант или в планината. 

А кога ще бъде ставбата - дневна или вечерна? Обърнете внимание и на материите, да са подходящи за сезона – все пак е важно да се чувствате комфортно през целия ден. Същото се отнася и до цветовете – смокингът може да е черен или бял, костюмът черен, сив или тъмно син. Алтернативните церемонии предполагат повече свобода, но пак, доколкото може да хармонира с роклята на булката.

Бъдете много внимателни при избора на обувките. Те трябва да отиват на костюма, да не са натрапчиви и да бъдат удобни. Традиционалистите винаги залагат на черно, но ако костюмът го допуска може да изберете и кафяви или сини. Лесно може да ги съчетаете или с цветовете на вратовръзката и колана Ви.

И още малко съвети: ризата - трябва да позволява да се движите свободно в нея – когато закопчаете яката трябва да има разстояние между ръба на яката и врата ви. Ръкавите трябва да покриват китката. 

МЪЖКИ КОСТЮМ TORO S Мъжки костюм Мъжки костюм Мъжки костюм мъжко сако

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

  195.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв

  153.99 лв