Модни тенденции при мъжките ризи през 2020-та година-188

Модни тенденции при мъжките ризи през 2020-та година

2020-02-06

Мъжките ризи през 2020-та година ще са най-универсалните дрехи във Вашия гардероб. За да изглеждате перфектно много важно ще е с каква риза ще бъдете облечен. Добре подбраната риза ще открои тялото Ви и ще подчертае силните ви страни, като в същото време ще прикрие нежеланите недостатъци. За да Ви помогнем в избора на най-подходящата за Вас риза, сме подготвили списък с модни мъжки ризи.

Нека разгледаме основните тенденции:
1. Класическа мъжка риза – класическите модели са модерни през всички времена. Те са универсални и елегантни. Класическата риза пасва на тялото Ви перфектно, като не ограничава движенията Ви и не Ви кара да се чувствате неудобно. 
Особености на тази класическа кройка е, че е по-прилепнала на някои места към тялото. Ако нямате мускулна маса в ръцете, тези ризи не се препоръчват за Вас, тъй като тенденцията за 2020-та е подчертаването на мъжкото тяло. Една класическа риза ще Ви стой твърде свободно и отпуснато, ако сте стройни и високи, за Вас ще има по-подходящи модели - вталени мъжки ризи.  Те са по-тесни и доста ограничават движенията, но ако нямате проблем с това, можете да ги пробвате. Тези модели са много известни сред по-младите.

2. Военни летни ризи – камуфлажните мъжки ризи винаги са обект на голямо внимание. Тези модели ризи се отличават с големи джобове, които се затварят с лепенки, зелени/кафяви или жълти копчета. Тези ризи не са строго официални и позволяват да бъдат носени не само с панталон, с дънки или с полукласически панталон. 

3. Карирани ризи – никога не спират да бъдат модерни! В началото карето, като десен е било любима шарка за малките момченца, а след това е започнало да се носи предимно в последователите на пънк рока. Днес карираните ризи са неразделна част от мъжкия гардероб на всеки мъж. Разликата през 2020-та година е в големината на самото каре. Новият модел на тези ризи няма да имат твърде големи квадрати, тъй като това не стои добре. Цветовите комбинации отново ще се по предпочитание на клиента, но специалистите съветват да изберете в един цвят, но с различни нюански на основния цвят.

4. Раирани ризи – другата вечна класика на пиедестала през годините! Запомнете, че колкото по-тънки са линиите на раето на ризата, толкова по-модерни ще изглеждате в нея. От дебелината на ивиците зависи и поводът, за който ще облечете ризата и запомнете по-плътните ивици са за офиса, а по-тънките са за официални поводи.

5. Ризи деним – в историческа гледна линия, ризите деним са носени от работниците, защото са по-дебели и по-удобни при движенията. След намесата на дизайнерите, ризите деним стават едни от най-предпочитаните от мъжката аудитория. Подходяща е за спортни дни и за ежедневни поводи.

6. Ризи принт – да създадеш подходящи принтове за мъжка риза е истинско предизвикателство за всеки дизайнер. Целта на принта е да привличат вниманието, но да не се натрапват прекалено много. Подходящите принтове трябва да отговарят на времето през които ще бъдат носени, като сезон.

7. Копринена риза – това е най-елегантният плат, носен от благородниците. До днес той остава най-луксозният, елегантен и комфортен избор за специални събития.

8. Риза без ръкави – ако е лято, със сигурност ще се нуждаете в гардероба си от риза без ръкави, която изглежда секси, стилна и привлекателна в същото време.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв