Сака есен-зима 20/21-210

Сака есен-зима 20/21

2020-12-18

Тази година ние предлагаме разнообразие от модели, цветове и кройки на мъжки сака. Това позволява на нашите клиенти да изберат точния модел, който ще има правилната функция за тях и тяхното ежедневие. 

Ежедневието на съвременния мъж се променя поради настъпилите обстоятелства в последната година. Неговото излизане от стандартната работна и формална офисна атмосфера ни накара да предложим нова концепция за нашите мъжки сака в сезон есен-зима 20/21. Тази концепция е създаването на кежуал модели сака, които могат да бъдат по-практични по отношение на тяхното приложение. Повечето от нашите модели сака позволяват те да се комбинират, както за работна , така и за кежуал и ежедневна атмосфера. 

Огромна част нашите сака за сезон есен-зима 20/21 са с олекотена конструкция, в която липсват така наречените раменни вати и фитили, които оформят рамото и го правят да изглежда строго формално. Друг елемент на олекотените модели мъжки сака е половината хастар или без хастар на сакото, което също допринася за една по-свободна и по-разчупена визия на мъжкото сако. Външните джобове (без капаци и филетки) също показват неформалността на сакото и неговото приложение. Това е една съвременна концепция, която се следва от много световно известни марки в сферата на мъжката мода.
Един от най-често срещаните модели мъжки сака за този сезон в колекциите на МОННИ са саката тип жилетки, които нямат абсолютни никакви раменни вати и фитили, както и хастари. Това ги прави по-свободни, което в комбинацията с еластичните и разтегливи платове се превръща в един уникален продукт за ежедневието на съвременния мъж в есенно-зимния сезон. Този тип сака може да заместват и носенето на яке, тъй като материите им са по-дебели и по-топли от тези на стандартното сако. 

Допълнителната петурина е основен елемент в мъжките сака за колекция есен-зима 20/21 на МОННИ. Петурината се прикачва с цип, което прави дрехата приложима за два случая – ежедневен/работен, както и за заместител на връхна дреха или яке. Петурината позволява предпазване на тази част от тялото, която най-често е уязвима на студеното време при носенето на сако. Ние целим да премахнем този проблем, като тази година добавихме петурини дори и в някои наши модели мъжки палта.

Финалният елемент, който отличава саката на колекция есен-зима 20/21 е фокуса върху детайлите, които са неизменна част от едно мъжко сако. Това най-често са велурени кръпки на ръкавите, елементи от еко кожа по външните джобове на сакото или допълнителни ленти с метални детайли по тях, които символизират дизайна и иновацията на марката  МОННИ.

Всички платове за сака от колекция есен-зима 20/21 на МОННИ са италиански и от естествени материи. В нашите продукти може да откриете концепцията „100% вълна“, което на българския пазар е трудно да се открие на достъпни цени.