МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ КОСТЮМИТЕ ЗА 2021 -218

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ КОСТЮМИТЕ ЗА 2021

2021-03-19

Независимо от трудностите и предизвикателствата, които тази година продължава да поставя пред нас, продължваме напред с устрем и стил.

От всички модни тенденции, тук подбрахме няколко, които лесно можеш да приложиш и които лесно се съчетават и допълват една с друга.

Всеки мъж в днешно време трябва по всяко време да изглежда стилно и елегантно. Много важен етап е правилното и безупречно комбиниране на цвят на вратовръзка и костюм.
Бъдете много внимателни при комбинирането на цветовете. Когато поводът изисква по-официално облекло, изберете класически мъжки костюм с мъжка официална риза. Нека костюмът е в по-тъмни цветове (чернен костюм, сив или костюм в сините нюанси), а ризата да е в по-светли цветове - бяло, светлосиньо, светлорозово. При ежедневната визия мъжете имат малко повече свобода в избора, но все пак внимавайте. 

Добре е да се ограничавате до максимум три цвята в една визия или три нюанса на даден цвят.

Какъв цвят мъжка риза да изберете зависи от това с какво ще я комбинирате. Ризата винаги трябва да е в по-светли тонове от цвета сакото. Ярките или твърде тъмните нюанси не са желателни. Риза от всякакъв нюанс ще подхожда на сив или черен костюм. В някои случаи обаче задължително трябва да се ограничите при избора само до бяла риза – официални вечери, приеми, събития с дрескод.
Дължината на вратовръзката може да варира в диапазон от 7 до 9 см, перфектно вписвайки се във всекидневния работен ден в офиса, помагайки да се добави респект във външния вид. 

Що се отнася до ежедневната визия, може да комбинирате по-ярки цветове риза или модели на райета с дънки или спортни панталони. Така ще изглеждате стилно и модерно всеки ден.ОФИЦИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ ОТ ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИИ ЦЕРЕМОНИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ С ШАЛ ЯКА СИЛНО ВТАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ В СВЕТЛОСИН ЦВЯТ ЦЕРЕМОНИАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ С ШАЛ ЯКА В ТЪМНОСИН ЦВЯТ ОФИЦИАЛЕН ВТАЛЕН МЪЖКИ КОСТЮМ В ТЪМНОСИН ЦВЯТ

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв