Мъжки панталони - цветове, модели, тенденции за 2020-192

Мъжки панталони - цветове, модели, тенденции за 2020

2020-03-10

Предполагаме, че дамите ви вече са обиколили всички магазини, за да намерят тази перфектна визия „от глава до пети“, която всички търсят за балния си ден. Но не забравяйте, че дамата ви най-вероятно държи и вашият външен вид да е безупречен и да подхожда на нейния. За цялото старание, което полага нежният по-суетен пол, вие сте задължени да стоите добре до нея. Наясно сме, че повечето мъже не изпитват голямо желание да губят време в пазаруване. Ето защо се допитахме до няколко модни инфлуенсъра, които често са забелязвани на червения килим. 

От луксозни костюми с модерни цветове и принтове до класически костюми, тип смокинги със сатенени ревери и вталени кройки. Тези визии могат да пристигнат от магазините на прага ви в рамките на 1-2 работни дни, и проблема ви е решен.Класически панталони

Те са задължителни в гардероба на всеки мъж. Може да ги облечете за офис средата, официални поводи или бизнес пътуване. Кройката им е леко свободна, а цветовата гама неангажираща. Лесно ще може да комбинирате класическия мъжки панталон с официална мъжка риза или спортно елегантно сако. Днес най-търсените и предпочитани цветове за мъжки пантални са син и черен цвят.Чино мъжки панталони са от линия Trend.

За по-голямо удобство в движенията при тях се използват памучни платове със съдържание на еластан, което им придава еластичен ефект. Особенното при тях е, че се предлагат в различни вариации от цветове – бял, зелен, син, каки, черен, което олеснява избора на потребителя. С един чино мъжки панталон лесно може да разнообразите изцяло своята визия. Лесно комбинативен е, което Ви позволява да го облечете с риза и да отидете на работа, да го комбинирате с тениска и да се разходите до парка или просто до магазина, а с един слуишърт се превръща в перфектната визия за по-прохладните вечери. Чино панталонът перфектно се допълва от спортно-елегантните сака.
При колекция Пролет-лято 2020 на мъжките панталони се залага повече на детайлите по тях. В колекцията при мъжките панталони ще видите кожени и метални детайли, различни ципове за декорация, ленти и контрастни детайли. Новата колекция се придържа към актуалните тенденции, като в същото време губи връзка и с класиката.

 

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв