За младоженеца - как да изглеждате перфектно на вашата сватба-190

За младоженеца - как да изглеждате перфектно на вашата сватба

2020-01-14

Както обикновено ще се опитаме да синтезираме най-важните модни тенденции за сватбените костюми през пролетно-летния сватбения сезон за 2020 година. По-долу ще изброим няколко тенденции и идеи за сватбени костюми за 2020 година.
За да бъдем честни, класическият
мъжки костюм никога няма да излезе от мода. Единствената разлика е, че сега има много повече цветова гама между която да избирате, а не традиционното черно и бяло.

 

1)     Двуредни костюми

Тенденциите по двуредните костюми сериозно нараства през последните години и се очертават, като много предпочитан мъжки костюм за сватба и през настоящата 2020 година. 

2)     Вталени мъжки костюми
През последните няколко години класическия мъжки костюм отстъпва пред вталения мъжки костюм. Подчертаването на тялото и изпъкване на физическата структура при мъжете е момент, който не трябва да се пропуска и през сватбения ден. С този модел мъжки костюм погледите определено ще бъдат и върху младоженеца.
 

3)     Мъжки костюми в ярки цветове
От близо десетилетие тъмно синият костюм се наложи като тенденция в младоженските костюми. Синьото все още е най-популярния цвят за сватбени костюми за 2020 година. През изминалата 2019 година много младоженци заложиха и на по-ярките цветове, като пастелно зелено, бордо или розов. Очакванията са през 2020 година тази тенденция в мъжките костюми за сватба да се запази.

4)     Революция в костюмите
Прогнозираме, че тенденция номер едно за сватбените костюми през 2020 година ще бъде революция в дизайна. През няколко години модата за сватбено облекло предприема някаква промяна и прогнозираме, че 2020 ще бъде точно една от тези години. Най-смелите, най-дръзките и най-модерните младоженци на 2020 ще придържат костюми от луксозен жакард в смели шарки и нюанси.

А Вие готови ли сте за вашата сватба? Помислихте ли и за меден месец? Той е нещо много повече от хубава традиция. Той е символ на новото начало и е празник на любовта и хармонията. Mistral Travel & Events ще Ви помогне да изберете най-романтичната и незабравима дестинация! Доверете се на професионалистите!

Вярваме, че за да бъде скрепен един съюз са необходими:

... Доверие

... Любов

... Отдаденост

... Споделено преживяване

 

От вас мечтите, от нас тяхната реализация!

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко Зимно Шушляково Яке

  Мъжко Зимно Шушляково Яке

  249.99 лв

  115.00 лв

 • Спортно-ежедневно яке с уребрен ефект

  Спортно-ежедневно яке с уребрен ефект

  229.99 лв

  115.00 лв

 • Ватирано късо мъжко яке с шушлякови панели

  Ватирано късо мъжко яке с шушлякови панели

  159.99 лв

  80.00 лв

 • Структурно палто с вертикални панели

  Структурно палто с вертикални панели

  229.99 лв

  160.99 лв

 • Пуловер от памук с контрастни панели

  Пуловер от памук с контрастни панели

  69.99 лв

  35.00 лв