Абитуриентски костюми, смокинг или блейзър за бал 2021-217

Абитуриентски костюми, смокинг или блейзър за бал 2021

2021-03-11

За сезон пролет-лято 2021 MONNI отново е приготвил смели, иновативни и хитови визии, за да си номер едно на партито! Дали ще е твоя бал, изпращане или сватба, MONNI предлага както елегантни визии за по-официални събития, така и разчупени аутфити, с които няма да останеш незабелязан. Визиите са изцяло дизайнерски, създадени от нашите моделиери, конструктури и креативни професионалисти от екипа. Платовете са изтъкани в Италия, а дизайнът е уникален сам по себе си!
Официално вталено сако в черен цвят и италиански плат
Мъжки костюм в черен цвят


Черен смокинг
Специалното в един смокинг са сатенените ревери, които превръщат класическият костюм в изтънчена церемониална визия. Смокингът традиционно се комбинира с бяла риза, черна папийонка и официални обувки в черен лак. . Такъв тип костюм ще направи абитуриентската ви визия подходяща за специален повод, който ще помните цял живот.

Блейзър
Официално сако класик, подходящо за за Вашия абитуриентски бал или всеки друг официален повод. Съчетайте с други артикули по свой вкус - спортно-елегантна мъжка риза, панталон, кецове или официални обувки, но не забравяйте и за аксесоарите. Кърпички, вратовръзки, папийонки и бутонели.

От луксозни мъжки костюми с модерни цветове и принтове до мъжки класически костюми, тип смокинги с ревери от сатен и вталени кройки. Тези и още много други визии ще можете да намерите в магазините на MONNI.

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв