КАК ДА ИЗБЕРЕШ МЪЖКО САКО ЗА ДЪНКИ?-229

КАК ДА ИЗБЕРЕШ МЪЖКО САКО ЗА ДЪНКИ?

2021-08-12

Мъжкото сако е част от гардероба на всеки мъж. Перфектно се съчетава на различи облекла и случаи – от бизнес среща, официален повод - сватба, кръщене, до лежерна разходка в парка.За да изглеждаш безупречно във всеки момент, сме ти приготвили няколко съвета.

В магазините на бранда ще намерите богато разнообразие от дизайнерски мъжки сака. Класическо или универсално мъжко сако, разбира се, от значение е дали ще носиш сакото по-скоро на официални поводи или го купуваш за ежедневно облекло. 

Комбинацията сако с дънки е класическа, с която никога няма как да сгрешиш. Ако искаш да се придържаш в рамките на класическия стил избери тъмносини дънки с прав крачол или дънки slim fit, което ще подчертае сакото към дънките. 

Кой цвят сако ще подхожда най-добре на дрехите в гардероба ти, за да е по-лесно след това да се комбинира с другите артикули в него. Мъжки сака в черен, сив и син цвят са най-класическия избор и най-лесно се съчетават с други дрехи. Ако търсиш ежедневно сако можеш да заложиш и на кафяв или бежов нюанс. Виж новата колекция тук: https://monni.bg/catalogue-2021

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв