Коя е перфектната комбинация на риза и вратовръзка-140

Коя е перфектната комбинация на риза и вратовръзка

2019-11-09

Ризите, вратовръзките и костюмите със сигурност не са нещо ново. Но това не означава, че не могат да бъдат вълнуващи. С правилните цветове всяко официално облекло може да изглежда по-стилно и съвременно. Така че, независимо дали се обличате за офиса или официално събитие, цветът е важен фактор, който трябва да вземете предвид.

За да усъвършенствате визията си, променете цветовете на ризите и аксесоарите си, като съчетаете внимателно нюансите им. Вратовръзката трябва да е по-тъмна от ризата, която носите. Една от комбинациите, с която няма да сбъркате е светло синя мъжка риза и вратовръзка в тъмно син цвят „нейви“. Контрастните цветове обикновено са по-лесни за съчетаване, като известен пример сред знатни бизнесмени и политици е комбинацията от син мъжки костюм, бяла риза и червена вратовръзка.

Трудно може да сбъркате с риза в традиционните цветове. Уверете се, че имате всички страхотни памучни мъжки ризи в бяло, бледо синьо и бледо розово. Това ще ви осигури повече свобода, когато искате да ги съчетаете с определена вратовръзки.
За да изглеждате в крак с модата е препоръчително да разнообразите гардероба си с мъжка риза с принт. Друга отличителна промяна във външния Ви вид би могла да бъде с внимателен подбор на интересни текстурирани вратовръзки в различни цветове.