Най-новата Streetwear колекция на MONNI-253

Най-новата Streetwear колекция на MONNI

2023-09-14

Най-новата Streetwear колекция на MONNI налична в магазините на бранда от днес!

За този сезон есен-зима 23/24 големите луксозни брандове акцентират върху така наречения Street Wear, който се оформя най-завършено и изразително, като субкултурни течения в края на 90те години. Модерния Моден Streetwear Style вдъхновен от стиловете преди двадесет години e макро тренд. Един от артикулите е Колежанско Бейзболно яке, бомбер в три варианта. Бейзболните бомбери на Monni са изработени от висококачествени материали, платове, ластици, щампи и бродерии, за разлика от тези на повечето high street брандове на пазара. Основния плат е висококачествен италиански технически плат, който съдържа вълна.

Денима използван за тялото на единия от бомберите е модерен и качествен. В допълнение, за представяне на една цялостна бейзболна улична кежуъл визия, са тематични тениски с принт, суитчери, худита и изключително удобен за ежедневие бял спортен екип от памук. Бомберите на Monni имат декоративни щампи на тигри вдъхновени от пиратски татуировки и източната култура. 

За визията и дизайна са използвани геометрични графични елементи в съчетание с новото модерно лого на Monni.

Дизайна на спортния екип в тази колекция с множество срязвания на панели е типичен за модни Френски и Японски брандове. Горнището може да се носи и в съчетание с деним, за да се създаде една модерна визия. 

В момента е модерен и унисекс стила. Голяма част от облеклата, могат да се носят и от двата пола. Създали сме цялостна колекция и капсулни колекции, които могат смело да се съчетават помежду си или с повечето класически облекла и аксесоари. 

Открийте артикулите от есенната колекция в магазините на Monni в The Mall, Serdika и Paradise Mall.