ТОП КОЛЕДНИ ПОДАРЪКА ЗА НЕГО-146

ТОП КОЛЕДНИ ПОДАРЪКА ЗА НЕГО

2019-12-06

Намирането на страхотни подаръци за мъжете в живота ви често може да бъде предизвикателство, но тази Коледа няма нужда да търсите повече вдъхновение. Изберете най-подходящия подарък за мъже със стил, като се възползвате от различни комбинации от два артикула за 69лв. (пуловер, риза, шал, шапка, колан). Чудесна опция за коледна изненада ще е и специална брандирана кутия с трите най-важни аксесоара за костюм – вратовръзка, кърпичка и бутонели само за 49лв.

 

MONNI ще Ви помогне с няколко примерни предложение, с които да откриете онова специално нещо, което в което той ще се влюби.

 

1.  ПОДАРЪЧЕН СЕТ ЗА КОСТЮМ “SUIT ESSENTIALS” 49лв.

 

ВРАТОВРЪЗКА + КЪРПИЧКА + БУТОНЕЛИ

Вратовръзка, кърпичка и бутонели на MONNI, създадени да внесат нотка елегантност в елегантното бизнес облекло на мъжа. Този сет е идеалният празничен подарък за всеки мъж, който цени както стил, така и функционалност. Подаръчната кожена кутия предлага 4 цветови тематики, които лесно могат да се съчетаят с класически мъжки костюм.

 

2.  ПОДАРЪЧЕН СЕТ ЗА ЗИМАТА “WINTER ESSENTIALS” 69лв.

 

ШАЛ + ПУЛОВЕР

Топлият памучен пуловер и плетен шал са задължителни през зимата, така че защо да не го подарите на любимият си човек тази Коледа? Този подаръчен комплект ще добави изисканост към всяко зимно облекло, докато неговите изключително фини материи ще придадат уют и удобство. Мъжките пуловери се предлагат в няколко основни зимни цвята: бял, черен, тъмносин, зелен, брик и лимонен.

 

3.  ПОДАРЪЧЕН СЕТ ЗА ВСЕКИ ДЕН “EVERYDAY ESSENTIALS” 69лв.

 

КОЛАН + РИЗА

Когато става въпрос за мъжка мода, съществуват два основни артикула, които всеки мъж трябва да притежава. Мъжка риза е задължителна дреха, която трябва да присъства в гардероба на всеки мъж, който държи на изтънчения си стил. Втората необходимост за една мъжка визия е колан – детайл, на който препоръчваме да се обръща внимание. Брандираните кожени колани на MONNI ще осигурят перфектно завършена визия на всяко ежедневно облекло. Този подаръчен комплект ще предизвика голямо въздействие не само като празничен подарък, но и винаги, когато го носи.4. ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР MONNI 

Ако не сте сигурни какво харесва специалният човек, на когото искате да направите подарък, можете да подарите коледна картичка с ваучер за покупки в MONNI. Вие избирате стойността на ваучера, а късметлията ще избере сам своя подарък


Категории от блога

Препоръчани продукти

 • Мъжко бежово палто

  Мъжко бежово палто

  279.99 лв

 • Мъжко сиво палто

  Мъжко сиво палто

  279.99 лв

 • Класическо мъжко черно палто

  Класическо мъжко черно палто

  279.99 лв

 • Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  Сако с петурина и бомбър яка антрацит

  219.99 лв

 • Карирано мъжко сако от 100% вълна

  Карирано мъжко сако от 100% вълна

  525.00 лв