Модни тенденции Зима 2019/20-136

Модни тенденции Зима 2019/20

2019-10-30

Мъжката мода през Зима 2019/20

Палта
Класическото дълго палто никога няма да слезе от бляскавата сцена на модата. Вълненото палто е в модните витрини и през този зимен период. Перфектното му съчетаване със спортни дънки, елегантни панталони или ежедневни дрехи е го прави така предпочитам и избиран продукт. Ботушите, боти или официални обувки са аксесоарите, които се съчетават така лесно. Завършете своята уникална визия с чифт кожени ръкавици – вълната и кожата са отличителният герб на зимата.

Дълги якета - кожени или шушлякови
Комфорт, уют, топлина ... всичко това можем да го съчетаем с модата, чрез в дългите шушлякови якета, перфектни за студените и красиви зимни дни. Предпочитани както в едноцветни десени, така и с принтове. Материите са ветроустойчиви. Шушляковите якета лесно се съчетават с по-ежедневното облекло като високи боти, кожени ръкавици и топла плетена шапка. 

Стилни вълнени мъжки сака
Бъдете винаги елегантни и в топли дрехи, чрез вълнените сака. 100% вълна ще ги предоставят топлината, от която се нуждаете, а красивите и пъстри десени ще ви накарат да се чусвтвате винаги специални и забележителни. Това е дреха, която трябва да я има всеки един мъж в гардероба си, особенно през зимния период. 

Не всеки може да бъде експерт в модата и е длъжен да разбира от нея. Ако се чувствате по този начин, MONNI, лесно ще Ви обърне специално внимание във всеки един от своите магазини. Те са винаги информирани и експерти в модните тенденции. Независимо какво Ви предстой - сватба, кръщене, годеж, абитуриентски бал или абсолвентски бал Ние винаги ще сме Ваш парньор в избора Ви, както онлайн, така и във физическите магазини на MONNI. Очакваме Ви!

Палто Палто с вталена конструкция Trend Monni Trend Monni

Категории от блога

Препоръчани продукти

 • МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  МЪЖКИ КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАНА ЯКА

  599.99 лв

 • КОСТЮМ CEREMONY 2022

  КОСТЮМ CEREMONY 2022

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Simba

  Мъжки костюм Simba

  599.99 лв

 • Мъжки костюм Aswan

  Мъжки костюм Aswan

  599.99 лв

 • Класически мъжки костюм в черен цвят

  Класически мъжки костюм в черен цвят

  549.99 лв